Close sidebar
Close sidebar

Ecaterina Andronescu anunţă că iar schimbă programa. Ce spun profesorii

Ecaterina Andronescu a anunţat că programa şcolară pentru disciplina Matematică va fi revizuită şi că sunt pe listă şi celelalte materii.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Motivul pentru care ministrul Educației dorește o revizuire constă în faptul că programa este mult prea stufoasă.

„Eu sunt foarte atentă mai ales la profesori pentru că profesorul e cel care predă, cel care simte cât poate copilul să asimileze. Şi dacă profesorii spun lucrul acesta înseamnă că pe undeva trebuie să le dăm dreptate şi să încercăm să luăm măsurile necesare. Ce măsuri putem să luăm? Să revizuim programele şi să le aducem la un nivel comparabil cu vârsta pe care o are copilul. Am făcut deja revizuirea la disciplina Matematică, cea mai invocată din punctul de vedere al problemei. (…) Deci am rezolvat cu Matematica”, a anunţat Andronescu. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pe Ecaterina Andronescu rezultatele slabe la simularea pentru Evaluarea Națională au făcut-o să ia decizia revizuirii programei, dar profesorii atrag atenția că aceste rezultate nu sunt de ieri de azi.

Profesorul de Matematică, Ştefan Vlaston explică faptul că „rezultate teribil de nemulţumitoare există de mulţi ani, fără ca cineva să analizeze cu adevărat cauzele şi să ia măsuri. Doamna Andronescu îşi exprimă stupoarea, an de an, deşi este autoarea de facto a evoluţiei învăţământului din ultimii 20 de ani”

, reclamă profesorul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI