Nominalizarea Ecaterinei Andronescu în această funcţie a uimit multă lume şi asta pentru că deputata PSD l-a criticat pe Liviu Dragnea şi chiar i-a cerut demisia din fruntea partidului după violenţele de la protestul diasporei. Ecaterina Andronescu nu este încă ministru pentru că preşedintele Klaus Iohannis a amânat decizia de numire a acesteia în funcţie.

Ecaterina Andronescu este la bază profesor universitar, iar veniturile ei au fost anul trecut uriaşe.

E adevărat că nu a fost obţinut doar din salariul de dascăl. Dar, un calcul simplu conform sumelor înscrise în declaraţia de avere depusă de Andronescu în vara lui 2018, arată că anul trecut, venitul lunar al acesteia a fost undeva la 26.530 de lei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Potrivit ultimei declaraţii de avere, Ecaterina Andronescu a încasat ca senator şi profesor 255.899 de lei. De asemenea, Ecaterina Andronescu a mai încasat 38.293 de lei şi alţi 24.170 de lei din alte surse. În total, în 2017, Ecaterina Andronescu a avut venituri în valoare de 318.362 de lei. Asta înseamnă că senatorul PSD a primit lunar peste 26.530 de lei.

În acelaşi timp, soţul Ecaterinei Andronescu, care este inginer, a câştigat 36.000

de lei, tot anul!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si