Close sidebar
Close sidebar

Echipa Salvam Suflete, amenintata de un viceprimar? Investigatia care a scos la lumina nereguli extrem de grave a deranjat sistemul

Un viceprimar ameninta echipa Kanal D! Motivul? Investigatia noastra jurnalistica a "deranjat" sistemul iar interesele par a fi atat de mari incat de ani nicio autoritate nu vrea sa ia masuri. Este vorba de "afacerea maidanezul" care continua sa mearga pe bani publici cu firmele private. Urmariti povestea unui batranel care a fost fortat sa plateasca de primarie o suma enorma pentru a-si salva cainele de la moarte!Urmeaza rubrica Salvam Suflete!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

El este domnu Stefan! Un pensionar in varsta de aproape 80 de ani. A plecat dupa paine si nu a inchis bine poarta. Neatentia avea sa-l coste enorm caci hingherii i-au luat cainele din fata curtii!

Ceea ce auziti este o premiera in Romania. Primaria Tuzla a votat in consiliu o taxa uriasa pentru cei care vor sa adopte un caine comunitar chiar daca legea spune clar ca adoptia e gratuita! O adevarata piedica in calea cetatenilor responsabili. Ce sa mai zicem de acest om in varsta?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Impreuna cu alti oameni cu simt de raspundere am reusit sa aducem toate aceste
Pana una alta, daca vrea sa-si scape cainele de la moarte, omul trebui sa plateasca un pret enorm impus de alesii primariei Tuzla! Aproape cat pensia pe o luna! Nu-si poate permite… insa… cativa oameni cu suflet au pus mana si au achitat taxa.  Bataia de joc continua… Angajatii adapostului Ovidiu nu vor sa verifice la plata la primarie si tin musai sa il puna  pe drumuri pe bietul om.

Cam asta este atitudinea dupa ce pentru un caine s-au cheltuit in jur de 700 de lei. O data din bugetul local, adica din banii cetatenilor si a doua oara, din nou, direct din buzunarul pensionarului. Si asta nu e tot. Pe batranel il mai asteapta la adapostul Ovidiu a treia plata pentru aceleasi servicii care, …. pentru orice cetatean al Romaniei trebuie sa fie gratuite!

Vezi materialul integral in videoul de mai jos: 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI