Close sidebar
Close sidebar

Echipa Stirile Kanal D va ureaza un Paste Fericit!

Ca in fiecare an, in aceste momente de sarbatoare, crestinii ortodocsi din Romania, dar si din intreaga lume sarbatoresc Invierea Domnulu. Pastele, cea mai mare sarbatoare crestina trebuie intampinata cu caldura si liniste sufleteasca.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asa ca, in aceasta zi mare, echipa Stirile Kanal D va ureaza un Paste Fericit alaturi de cei dragi.

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa va aduca in suflet bucurie si iubire.

Redescoperiti sentimentele sincere ce vi se adapostesc in suflet, fiti mai buni cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitori si plini de caldura, asa cum numai voi stiti sa fiti!

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Paste fericit!

Va multumim ca sunteti in fiecare zi alaturi de noi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI