Dezastru, neputina, disperare! Pe-un vant teribil, ce a suflat cu o suta de kilometri pe ora,  drumul din Tulcea s-a transformat intr-un imens cimitir de masini in care soferii isi asteptau salvarea.

-Deci, daca scapam vii de aici, 100 de ani o sa traim!  Nici mai mult, nici mai putin!

Ore bune, nicio masina nu s-a putut urni.

"Colegul meu, operator, se afla cu jumatat de de kilometru, in directia aceea, este cu masina cazuta intr-un sant, iar eu incerc sa gadsesc un utilaj de deszapezire. Toate ultilajele de la drumuri au ramas si ele in camp si nu mai pot inainta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Viscolul a ingropat la propriu intrarea in judetul Tulcea. Cu o ora inainte sa surprindem imaginile ingrozitoare, drumul era inca negru.

- Ne aflam pe drumul judetean care leaga judetul Comstanta de tulcea.

Vantul puternic Ne-a impins masina in sant.

- E prapad. Speram ca o sa reusim sa oprim o maisna de teren sau o seniolata un tuilaj de deszapezoit care sa ne ajute sa ne tractam masina de aici.

Din cauza rafalelor puternice care-au spulberat tone de zapada, utilajele au ajuns cu greu in zonele afectate. In tot acest timp, masinile erau impine de vant, in santuri.

 

Vantul a creat probleme si pe podul din Agigea, unde un camion s-a rasturnat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si