Eclipsa de soare 14 octombrie 2023. Află mai jos detalii importante despre efectele acestui fenomen astronomic asupra noastră.

În ce regiuni este vizibilă eclipsa de soare de pe 14 octombrie 2023?

Eclipsa de soare 14 octombrie 2023

Eclipsa de soare 14 octombrie 2023

[Sursa foto: istockphotos]

Eclipsa de soare 14 octombrie 2023

Următoarea eclipsă de soare va avea loc pe data de 14 septembrie 2023. Minunatul fenomen astronomic aduce schimbări asupra oamenilor. Iată ce trebuie să știi despre eclipsa de soare.

Eclipsa de soare de pe 14 octombrie 2023 va fi o eclipsă de soare inelară. Această eclipsă inelară înseamnă că Luna va acoperi în proporție de 91% Soarele, obținând-se astfel un inel de foc. Eclipsa are loc pentru că Luna trece în fața Soarelui.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Inelul de foc, eclipsa de soare de pe 14 octombrie 2023 va putea fi observată pe cer preț de câteva minute. Astrologii spun că aceste fenomen astronomic este unul inedit, de o mare importanță. Eclipsa de pe 14 octombrie 2023 pregătește Eclipsa totală de soare care va avea loc anul următor, în 2024.

Citește și: EXCLUSIV- Sfaturile astrologului Ioana Ispas pentru luna octombrie 2023: ”Soarele intră în Scorpion pe 23 octombrie, astfel că intrăm într-o fază de regenerare a energiilor vitale”

Eclipsa de soare 14 octombrie 2023

Eclipsa de soare 14 octombrie 2023

[Sursa foto: istockphotos]

În ce regiuni este vizibilă și cum ne afectează eclipsa?

Eclipsa de soare din 14 octombrie 2024 poate fi observată în America de Sud și America de Nord, precum și în Vestul Oceanului Atlantic și Estul Oceanului Pacific. Fenomenul astrologic va putea fi observat timp de 3 ore, când Luna va fi înconjurată de Soare, formând un inel de foc pe cer.

Eclipsele sunt fenomene astrologice care produc schimbări în organismul uman. Potrivit astrologilor, eclipsele pot influența oamenii sensibili. Aceștia sunt mai predispuși la pierderea relațiilor sociale, pentru că există posibilitatea să devină mai anxioși.

Fenomenul astrologic poate produce de asemenea insomnii, tulburări ale sistemului nervos, dar pot experimenta și atacuri de panică. Eclipsa produce schimbări și la nivelul imaginației și în manifestarea simțului tactil.

De asemenea, eclipsele de Soare scot la iveală fricile oamenilor. Oamenii sunt favorizați în a-și identifica punctele sensibile, în a le exprima sau chiar depăși.

Citește și: Astrologie octombrie 2023. Cele mai importante aspecte ale lunii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si