Eclipsa de Soare, 25 octombrie 2022. Cel mai important fenomen astrologic din această toamnă va avea loc pe data de 25 octombrie. Află toate detaliile despre acest fenomen astrologic și vezi cum vor fi afectate zodiile în această zi!

Eclipsa de Soare, 25 octombrie 2022

Eclipsa de Soare, 25 octombrie 2022: Tot ce trebuie șă știi despre acest fenomen astrologic. Cum sunt zodiile afectate?

[Sursa foto: PixaBay]

Tot ce trebuie să știi despre Eclipsa parțială de Soare de pe 25 octombrie

Pe data de 25 octombrie 2022 Luna va interacționa cu Soarele, când o eclipsă parțială de Soare va apărea pe cer și îl va acoperi în mare parte din zonele Europei, a Orientului

Mijlociu, dar și în părți din vestul Asiei, nordul Africii și Groenlanda.

Evenimentul din 25 octombrie va avea loc atunci când luna va bloca o parte din discul solar, așa cum este văzut de pe Pământ. Aproximativ 86% din suprafața Soarelui va fi acoperită de Lună. Oamenii vor putea admira acest fenomen din zonele Europei și ale Asiei. 

Citeste si: Aspectele astrologice ale lunii noiembrie 2022. Soarele pornește să tranziteze Săgetătorul pe data de 22 noiembrie

Eclipsa de Soare, 25 octombrie 2022

Eclipsa de Soare, 25 octombrie 2022: Tot ce trebuie șă știi despre acest fenomen astrologic. Cum sunt zodiile afectate?

La 8:58 UT Luna va începe să blocheze o parte din Soare, urmând ca eclipsa maximă să aibă loc la ora 11:00 UT. Populația din America de Nord și Sud nu vor putea observa această eclipsă deoarece se va produce pe timpul nopții în America.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Următoarea eclipsă de Soare pentru cei de pe continentul american va avea loc pe 14 octombrie 2023 când vor putea observa o eclipsă inelară sau inelul de foc.

Momentele eclipsei parţiale de Soare din 25 octombrie 2022

– Începutul eclipsei parţiale 12:25:13

– Faza maximă 13:38:17

– Sfărşitul eclipsei parţiale 14:50:41

Cum vor fi zodiile afectate de Eclipsa parțială de Soare?

Eclipsa de Soare se va produce în zodia Scorpion și va schimba perspectivele de ansamblu pentru unele zodii, punând accent pe activitățile acestora. Iată ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte!

Berbec

Berbecii au o energie de zile mari. Sunt optimiști și îi pot atrage pe cei din jurul lor precum un magnet. Au multe idei bune pe care le spun cu voce tare pentru a se face remarcați.

Taur

Taurii au o zi favorabilă. Este o zi plină de provocări cărora le vor face față cu brio. Sunt creativi și dau tot ceea ce au mai bun pentru a face lucrurile. Nu vor să lase neterminat un lucru la care au început să lucreze.

Citeste si: Horoscop 25 octombrie 2022. Două zodii încep un nou capitol în dragoste

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Eclipsa de Soare, 25 octombrie 2022

Eclipsa de Soare, 25 octombrie 2022: Tot ce trebuie șă știi despre acest fenomen astrologic. Cum sunt zodiile afectate?

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Gemenii se află într-o perioadă în care sunt lipsiți de autoritate. Colegii de serviciu, familia sau prietenii le cer explicații pentru toate lucrurile pe care le fac.

Rac

Racii se bucură pentru un proiect special pe care l-au început cu brio. Sunt înconjurați de oameni buni și frumoși care îi vor ajuta mult în acest proiect și de la care învață multe lucruri valoroase.

Leu

Leii vor reduce din cheltuieli. În această zi sunt puși să facă economisiri, o decizie bună pentru a mai pune câțiva bani deoparte.

Fecioară

Fecioarele se numără printre zodiile norocoase ale acestei zile. Nu sunt afectate deloc de Eclipsa parțială de Soare. Pentru ele totul merge în direcția și ritmul în care s-au obișnuit.

Balanță

Balanțele au parte de dificultăți la locul de muncă. Sunt puși în situații în care nu știu cum să reacționeze și se bazează pe intuiție.

Scorpion

Scorpionii au parte de certuri cu persoane dragi lor. Sunt nemulțumiți de unele afirmații pe care cei din jur le fac. Vedeau diferit unele lucruri, iar asta îi deranjează.

Citeste si: Orionidele – Ploaia de stele va fi vizibilă pe 21 octombrie 2022

Eclipsa de Soare, 25 octombrie 2022

Eclipsa de Soare, 25 octombrie 2022: Tot ce trebuie șă știi despre acest fenomen astrologic. Cum sunt zodiile afectate?

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii sunt romantici astăzi. Dedică această zi persoanei speciale din viața lor și vor petrece împreună momente de vis de dimineața până seara.

Capricorn

Capricornii sunt deranjați pentru că nu au susținerea la care se așteptau într-un proiect important. Ar fi bine să analizeze lucrurile înainte de a lua o decizie ca8re să îi afecteze în luna noiembrie.

Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi liniștită, fără prea multe provocări. Cariera și reputația sunt principalele aspecte de care te vei preocupa la Eclipsa parțială de Soare. Vor decide să înceapă lucrurile de la zero și să faci eforturi pe plan profesional.

Pești

Peștii au probleme la locul de muncă. Un coleg sau unul dintre superiori îi acuză de lucruri pe care nu le-au făcut. Eclipsa parțială de Soare din 25 octombrie va marca începutul unei relații cu călătoriile și perspectivele. Ești curios/curioasă să vezi cum sunt lucrurile și în alte culturi.

Citeste si: Horoscop noiembrie 2022: Zodiile care vor avea parte de o schimbare majoră în viață


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si