Raportul arata ca cele mai afectate au fost sectorul turismului şi cel al comertului cu amanuntul, a relatat marti publicatia De Morgen.

Capitala belgiana a inregistrat o scadere de 122,5 milioane de euro a vanzarilor de retail in trimestrul al doilea, comparativ cu primele trei luni ale anului.

Ministrul belgian de Finante Johan Van Overtveldt, a estimat anterior o scadere a veniturilor federale din taxe de 760 de milioane de euro, suma echivalenta cu 0,1% din PIB, ceea ce aduce pierderile totale la aproape 1 miliard de dolari.



Kris Peeters, ministrul Economiei, a declarat presei belgiene ca guvernul a lansat deja "toate instrumentele posibile" pentru a ajuta companiile sa faca fata pierderilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si