Byrnes a murit în casa lui din Santa Monica, potrivit lui Logan Byrnes, prezentator de ştiri la un post TV din San Diego.

În anii 1950, Byrnes a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi actori de comedie din SUA graţie serialului ABC „77 Sunset Strip”, în care a jucat alături de Efrem Zimbalist Jr.

Citeste si: Și România deține drone americane precum cea care l-a ucis pe generalul iranian! Modelul MQ-9 Reaper a fost adus anul trecut de Pentagon la Baza aeriană Câmpia Turzii!

Citeste si: Medicul Mircea Beuran, audiat vineri, la Poliţia Capitalei, în cazul femeii arse în timpul unei intervenţii chirurgicale

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Personajul lui din serial a avut şi propria piesă, „Kookie, Kookie (Lend Me Your Comb)”, interpretată de Byrnes şi starul pop Connie Stevens.

De la jumătatea anilor 1960 şi până la finalul anilor 1990, Edd Byrnes a avut numeroase roluri în televiziune şi film. A jucat rolul Vince Fontaine în musicalul „Grease” din 1978, alături de John Travolta şi Olivia Newton-John.

A mai apărut în seriale ca „Burke’s Law”, „Honey West”, „Mannix”, „Love, American Style”, „Charlie’s Angels”, „The Love Boat”, „Married With Children” şi „Murder, She Wrote”.

Citeste si: Descoperire șoc: Avionul ucrainean prăbușit în Iran a fost doborât de o rachetă antiaeriană

Edd Byrnes şi-a publicat autobiografia, „Kookie and More”, în 1996, în care a vorbit despre îndelungata luptă cu alcoolismul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si