,,Condiţiile dificile la nivelul municipiului Bucureşti în prag de sezon rece impun o întâlnire excepţională a autorităţilor locale din Capitală. După o serie de comunicări interinstituţionale solicitate de Instituţia Prefectului- Municipiul Bucureşti, prefectul Alexandra Vacaru îi convoacă pe toţi primarii celor şase sectoare şi pe cel al municipiului Bucureşti la o şedinţă de lucru pe tema programului de măsuri şi acţiuni pentru deszăpezire şi combatere a poleiului pentru iarna 2021- 2022 şi nu numai", a precizat Prefectura, într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Când începe vacanţa de iarnă 2021 pentru elevi?

Primarii se vor întruni marți, 23 noiembrie

Întrunirea ar urma să se desfășoare marţi, 23 noiembrie, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

,,Prin atribuţiile legale, vreau să mă asigur că primarii din Bucureşti depun toate eforturile pentru pregătirea intervenţiilor în sezonul rece la nivelul Capitalei. Este important ca bucureştenii să afle şi cum vor depune aleşii locali aceste eforturi, pentru că, deocamdată, Instituţia Prefectului nu a primit de la toate primăriile planul complet de măsuri", declară Alexandra Vacaru, prefectul Capitalei, în postarea de pe rețeaua de socializare.

La baza Instituţiei Prefectului, s-a prevăzut organizarea unui grup de lucru care să urmărească şi să comunice interinstituţional şi public toate acţiunile locale cu privire la programul de deszăpezire în sezonul rece 2021- 2022. 

Citeste si: Raed Arafat: „Certificatul verde este un mecanism prin care se face o limitare a răspândirii bolii, chiar dacă pentru unele persoane efectele acestuia nu sunt unele plăcute”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si