Momente speciale la "Play IT" sâmbătă, 9 decembrie! Sensy vorbește deschis despre filtrele de pe Instagram și Silvia Bogdan aduce în discuție unul dintre cele mai fierbinți subiecte din Educație.

"Play IT" este una dintre cele mai fresh emisiuni de IT&C! Poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, pe Kanal D2, de la ora 13:30, dar și pe YouTube, pe canalul WOWnews.

În ediția de sâmbătă, 9 decembrie, Silvia Bogdan va vorbi despre unele dintre cele mai fierbinți teme din Educație. Președintele Asociației "Școala de Valori" promovează programul educațional "Mindcraft Academy". Silvia Bogdan discută și despre faptul că numeroși studenți aleg să facă o facultate doar de dragul părinților, însă renunță la cursuri pe parcursul celor trei ani.

Sensy, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și fostă concurentă în ultimul sezon "Bravo, ai stil! Celebrities" își deschide sufletul și vorbește despre filtrele de pe Instagram. Vedeta aduce în discuție și răutățile pe care le au fanii de spus, dar editează și fotografii pe loc, demonstrând cât de mult pot schimba programele înfățișarea unui om.

sensy la play it

Sensy și Bianca Iordache, în platoul "Play IT" 

Sensy, totul despre filtrele de pe Instagram și răutățile din online

Sensy se alătură campaniei "Jos filtrele" vine sâmbătă, 9 decembrie, la "Play IT". Este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul online, iar de la 13:30, la Kanal D2 își va deschide sufletul și va povesti tot ce îi spun urmăritorii, în momentul în care se

postează fără filtre.

Citește și: Condițiile în care trăiește Cătălin Cherecheș în închisoarea din Germania. Care este starea edilului fugar, având în vedere restricțiile din penitenciar

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Indiferent cât de mult și-ar dori internauții să îi vadă fără filtre pe oamenii din online, atunci când postează fotografii needitate reacțiile nu sunt tocmai prietenoase. Sensy mărturisește că de fiecare dată primește comentarii legate de aspectul tenului său, deși le-a explicat urmăritorilor ei cu ce probleme s-a confruntat.

"Se promovează naturalețea, dar în spate tot se găsesc oameni care să discute <<Vezi că ți-a ieșit un coș pe față>>, <<Vezi câte riduri ai pe față>>, chestii de genul. Da, normal (nr. primește comentarii asemănătoare). Eu am avut probleme cu tenul 15 ani de zile și încă am tenul foarte sensibil și roșu.

De fiecare dată eu sunt roșie la față sau strălucesc și oricât de mult aș spune problemele pe care le am sau le-am avut mereu se găsește cineva să spună <<Ce roșie ești la față, nu vezi că îți lucește fața>>. Adică, eu vin în fața voastră dezbrăcată de filtre și tot voi mă jigniți", a mărturisit Sensy.

Expertă în tot ceea ce ține de social – media, Sensy a face o demonstrație pe loc și îi arată prezentatoarei Bianca Iordache cum îi poate edita o poză până la nivelul în care nu se va mai recunoaște în ea.

"O să te fac să nu te mai recunoști, dar acum este la latitudinea ta cum vrei să arăți pe Instagram. Uite așa semeni cu toată lumea de pe Instagram", a mai spus ea.

play it kanal d2

Silvia Bogdan, invitată la "Play IT" 

Silvia Bogdan vorbește despre motivele pentru care studenții renunță la cursuri

Cea de-a doua invitată de seamă din ediția de sâmbătă a emisiunii "Play IT" este Silvia Bogdan. Președintele Asociației Școala de Valori aduce în discuție unul dintre cele mai fierbinți subiecte din Educație.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Roată panoramică, sprijinită de butuci de lemn. Oamenii se tem să circule prin zona în care este montată

Aceasta trage un semnal de alarmă și mărturisește că 40% din studenți renunță la facultate pe parcursul celor trei ani. Unul dintre motivele pentru care se întâmplă acest lucru este faptul că domeniile pe care le aleg nu sunt deloc pe placul sau potrivite cu pasiunile și dorințele pe care ei le au. Astfel, în cursul anilor de facultate decid să renunțe la studii.

 "Din păcate, asta este realitatea, iar cercetările recente arată că, din păcate, după anul I de facultate, cam peste 40% dintre studenți aleg să renunțe. Categoric, unul dintre motivele pentru care se întâmplă asta este clar zona de lipsă în orientarea academică și alegerea unei cariere, care să fie în concordanță cu talentele, competențele pe care le au. Și bineînțeles o viziune asupra pieței muncii și a modului în care transformarea digitală, care până la urmă schimbă această fațetă, este o nouă paradigmă pe care industria 5.0 o aduce", a explicat Silvia Bogdan, la "Play IT".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si