Consiliul de Administratie al unitatii de invatamant unde lucreaza educatoarea a decis ca aceasta sa isi pastreze serviciul.
”Educatoarea  – care si-a recunoscut greseala si a spus tot timpul ca ii pare rau pentru rabufnirea nervoasa-, a fost sanctionata cu 15 la suta din salariu.

Masura pecuniara a fost votata de doua treimi din Consiliul de Adminsitratie al Gradinitei 41 si va fi aplicata pe o perioada de patru luni. In luarea acestei decizii s-a tinut cont si de faptul ca dascalul este la prima abatere de acest gen in lunga sa cariera”, au declarat reprezentanti ai Inspectoratului Scolar pentru Libertatea.

Comportamentul femeii a iesit la iveala dupa ce parintii unui baietel in varsta de 3 ani, care si-a schimbat comportamentul si isi implora parintii sa nu il mai duca la gradinita, au ascuns un reportofon in ghiozdanelul acestuia.
"Manca-v-ar crapatul sa va manance. Dar-ar dracii sa dea de nu te strang de gat! Uite, ma, boii! Stii ce am facut astazi? Le-am dat apa de trei ori! Nu le mai dau apa de maine”, arata inregistrarile facute cu ajutorul unui reportofen, ascuns intr-o jucarie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

64 de parinti au trimis un memoriu la ISMB prin care cereau clementa pentru dascalul care lucreaza de o viata in invatamânt.
”La Inspectorat a fost primit un memoriu semnat de 64 de parinti care au copii la Gradinita 41. Oamenii au cerut ca educatoarea sa fie sanctionata, dar sa nu i se desfaca cotractul de munca, sa nu fie data afara din invatamint”, relateaza Libertatea. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si