Close sidebar
Close sidebar

Educatoarea agresiva de la Gradinita 41 si-a primit pedeapsa. 15% mai putin la salariu pentru urmatoarele 4 luni

Educatoarea de la Gardinita 41 din Capitala, care agresa verbal copiii si care a fost demascata cu ajutorul unui reportofon ascuns intr-un ghiozdanel, si-a primit pedeapsa. Ea a fost sanctionata cu 15% la salariu pentru o perioada de 4 luni.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Consiliul de Administratie al unitatii de invatamant unde lucreaza educatoarea a decis ca aceasta sa isi pastreze serviciul.
”Educatoarea  – care si-a recunoscut greseala si a spus tot timpul ca ii pare rau pentru rabufnirea nervoasa-, a fost sanctionata cu 15 la suta din salariu. Masura pecuniara a fost votata de doua treimi din Consiliul de Adminsitratie al Gradinitei 41 si va fi aplicata pe o perioada de patru luni. In luarea acestei decizii s-a tinut cont si de faptul ca dascalul este la prima abatere de acest gen in lunga sa cariera”, au declarat reprezentanti ai Inspectoratului Scolar pentru Libertatea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Comportamentul femeii a iesit la iveala dupa ce parintii unui baietel in varsta de 3 ani, care si-a schimbat comportamentul si isi implora parintii sa nu il mai duca la gradinita, au ascuns un reportofon in ghiozdanelul acestuia.
"Manca-v-ar crapatul sa va manance.

Dar-ar dracii sa dea de nu te strang de gat! Uite, ma, boii! Stii ce am facut astazi? Le-am dat apa de trei ori! Nu le mai dau apa de maine”, arata inregistrarile facute cu ajutorul unui reportofen, ascuns intr-o jucarie.

64 de parinti au trimis un memoriu la ISMB prin care cereau clementa pentru dascalul care lucreaza de o viata in invatamânt.
”La Inspectorat a fost primit un memoriu semnat de 64 de parinti care au copii la Gradinita 41.

Oamenii au cerut ca educatoarea sa fie sanctionata, dar sa nu i se desfaca cotractul de munca, sa nu fie data afara din invatamint”, relateaza Libertatea. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI