- Natia naibii... Ti-am spus de doua ori. De cate ori sa-ti spun? M-am saturat de tine!
-De ce i-ati lovit? Da, da. Fii coerenta, Mihaela! Vorbeam cu mine!

-Uitati, doamna directoare cati parinti suntem aici care nu ne aducem copiii la gradinita. Ce parere aveti, ce facem cu copiii, ii tinem acasa?

-Dumneavoastra, daca ati avea un copil, l-ati lasa pe mana acestei doamne? Noi am luat masurile legale.

S-a intrunit comisia de disciplina. Si comisia este de acord, doamna? Nu este, dar a fost sanctionata disciplinar.

Foc si para sunt parintii micutilor care invata aici! Odraslele lor ajung iar pe mana ei!  

- L-am urecheat si l-am lovit. Dar nu stiu, dar... Nu mi s-a parut pentru ca nu a acuzat dureri... Gradinita e o minciuna, o minciuna constructiva, eu asa mi-am educat toti copiii, toate generatiile!

Patru luni au trecut de cand educatoarea a fost filmata in timp ce batea si jignea copii de 4 si 5 ani... In tot acest timp, micutii ramasi in grija unui alt cadru didactic au fost consiliati psihologic. Ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, azi, cu un dosar curat, din care reiese ca este apta sa se ocupe de educatia micutilor, educatoarea s-a intors!

Sandica Ochean- dir.
Scoala din Vrincioaia: Are avizele. Psiholog? Toate avizele le are.

Avize avea si cand si-a pierdut cumpatul, spun parintii: au vazut-o vorbind singura cu voce tare si trecand de la o stare la alta!


Iuliana Miron- parinte:  Cum de-a reusit? In baza a ce? A unor documente false. Daca se facea un test real de la psihiatru sau psiholog. Nu trebuie sa ai nicio scoala.
Cand te uiti la dansa. Dumneavoastra nu v-ati mai adus copiii... Nu, nu, nu.

-Copilul meu nu este in stare buna. Nu vrea sa vina la gradinita, la vechea educatoare. A zis ca ii e frica sa vina. A zis ca nu vrea cu educatoarea aia, ca il bate.

-Daca nu se rezolva nimic, inseamna ca tara asta se duce de rapa. Eu, personal cu ea nu am nimic, dar nu sunt de acord ca copiii sa fie batuti. Nu stiu ce sa zic, sunt dezamagita!

-Adina Lascan- purt. De cuv. D.J.P.D.C. Vrancea: Prezenta noastra, astazi, aici are drept scop rugamintea catre cadrele didactice de aici de a monitoriza situatia, lucru pe care l-am transmis in repetate randuri si pe cale oficiala.

Dosarul de cercetare penala care i-a fost deschis educatoarei a fost inaintat de politie Parchetului. Acolo se va decide daca in urma faptelor sale, educatoarea va fi sau nu trimisa in judecata.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si