Close sidebar
Close sidebar

Educatoarea unei gradinite private, data afara dupa ce directorul a aflat ca joaca in flme pentru adulti. Nina spune ca iubeste copiii, iar "hobby-ul" ei nu o impiedica sa fie un bun dascal

O tanara in varsta de 21 de ani, educatoare a unei gradinite private, este indignata de faptul ca directorul gradinitei a concediata-o atunci cana a aflat ca are si un al doilea "job".

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nina este o tanara in varsta de 21 de ani care a lucrat pana de curand ca educatoare in cadrul unei gradinite crestine din SUA si care se simte nedreptatita dupa ce conducerea gradinitei a concediat-o fara nicio urma de regret.

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Nina, care spune ca iubeste copiii si este un dascal bun, practica un al doilea job atunci cand isi termina programul la gradinta. Tanara de 21 de ani juca in filme pentru adulti, activitate care ii aduce venituri considerabile.

Ea a declarat pentru Fox ca nu in momentul in care sefii ei au aflat cu ce sa ocupa ea, au pus-o sa demisioneze. Nina a refuzat sa faca asta, lucru care a generat un adevarat scandal.

In cele din urma, ea a fost condeciata, pe motiv ca principiile religioase dupa care functioneaza gradinita sunt in contradictoriu cu activitatile ei din timpul liber.

"Nu vad o problema in asta, atata timp cat le pot face bine pe ambele", spune tanara care nu se poate impaca cu decizia conducerii gradinitei si care se simte discriminata. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI