Nu lipsea de la nicio serbare- pe ultima chiar el a organizat-o in preajma Craciunului! Absolvent al Facultatii de Istorie si Pedagogie si masterand in Psihologie Sportiva, tanarul model in ochii colegilor este de 8 ani educator la adapostul de noapte!

Roxana Onea- Directia de Protectie a Copilului Cta  - are o relatie apropiata cu copiii, are experienta de atata timp, este absolvent al Facultatii Ovidius nu am avut suspiciuni in cazul lui.

Ar fi purtat o masca! Cel admirat de dascali pentru ca si-a depasit conditia ascundea, spun denuntatorii sai, apucaturi de monstru!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Educatorul a fost denuntat la politie de un cunoscut de-al sau, sustinut de un prieten. Acesta a declarat ca acum 6 ani, tanarul care tocmai ce fusese angajat pe post de supraveghetor la centru, a luat acasa 3 frati minori pe care i-ar fi obligat sa intretina relatii intime. Ulterior insa s-a dovedit a fi o minciuna: procurorii spun ca educatorul nu i-a abuzat, ci i-a constrans pe cei mici sa priveasca obscenitati.

Marius Niculescu- purt cuv IPJ Constanta- Sunt cercetate 3 persoane adulte care sunt in arestul politiei constantene iar in cursul acestei zile, vor fi prezentate instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. 
Angajatul Directiei pentru Protectia Copilului Constanta a ajuns acum in arestul politiei pentru corupere sexuala de minori. La fel si denuntatorul si prietenul lui, dar pentru ca l-au santaj pe educator ca vor spune tuturor ce le-a facut micutilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si