Close sidebar
Close sidebar

Educator din Constanta, luat pe sus de procurori dupa ce i-ar fi abuzat pe copiii orfani pe care ii avea in grija

Un scandal cu detalii infioratoare zguduie din temelii Directia pentru Protectia Copilului din Constanta! Procurorii au luat pe sus un educator dupa ce au aflat de la cunoscuti de-ai acestuia ca i-ar fi abuzat pe copiii orfani pe care ii avea in grija. Barbatul retinut a crescut si el in acelasi adapost, dar a reusit sa termine o facultate, iar colegii erau foarte mandri de el! ##VIDEO43292##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu lipsea de la nicio serbare- pe ultima chiar el a organizat-o in preajma Craciunului! Absolvent al Facultatii de Istorie si Pedagogie si masterand in Psihologie Sportiva, tanarul model in ochii colegilor este de 8 ani educator la adapostul de noapte!

Roxana Onea- Directia de Protectie a Copilului Cta  - are o relatie apropiata cu copiii, are experienta de atata timp, este absolvent al Facultatii Ovidius nu am avut suspiciuni in cazul lui.

Ar fi purtat o masca! Cel admirat de dascali pentru ca si-a depasit conditia ascundea, spun denuntatorii sai, apucaturi de monstru!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Educatorul a fost denuntat la politie de un cunoscut de-al sau, sustinut de un prieten. Acesta a declarat ca acum 6 ani, tanarul care tocmai ce fusese angajat pe post de supraveghetor la centru, a luat acasa 3 frati minori pe care i-ar fi obligat sa intretina relatii intime. Ulterior insa s-a dovedit a fi o minciuna: procurorii spun ca educatorul nu i-a abuzat, ci i-a constrans pe cei mici sa priveasca obscenitati.

Marius Niculescu- purt cuv IPJ Constanta- Sunt cercetate 3 persoane adulte care sunt in arestul politiei constantene iar in cursul acestei zile, vor fi prezentate instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. 
Angajatul Directiei pentru Protectia Copilului Constanta a ajuns acum in arestul politiei pentru corupere sexuala de minori. La fel si denuntatorul si prietenul lui, dar pentru ca l-au santaj pe educator ca vor spune tuturor ce le-a facut micutilor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI