Close sidebar
Close sidebar

Efect îngrijorător al protestelor din Franța. Partidul Comunist Francez încearcă să recruteze din rândul Vestelor Galbene

Partidul Comunist Francez plănuieşte să recruteze membri din mişcarea Vestelor Galbene pentru a-i pune pe lista de candidaţi la alegerile europarlamentare, a anunţat gruparea luni, conform Politico.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Vor exista reprezentanţi ai sindicatelor pe lista europeană dar şi Veste Galbene. Nu putem merge la alegerile europene fără să luăm în considerare ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni”, a declarat Fabien Roussel, secretarul naţional al partidului, conform Reuters.

Partidul Comunist Francez încearcă să recruteze din rândul Vestelor Galbene

Roussel a declarat că o membră a vestelor galbene, Marie-Helene Bourlard, care a protestat faţă de relocarea companiei sale de textile, a fost de acord să fie pusă pe liste iar partidul va prezenta toţi candidaţii pe 26 ianuarie.

Partidul Comunist Francez, care este membru al grupului Verzilor-Nordici Europeni Uniţi de Stânga în Parlamentul European, are în prezent doi membri în Parlamentul European.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Un sondaj recent IFOP arată că 13% dintre francezi au declarat că ar vota cu Vestele Galbene la alegerile europarlamentare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI