Frumusețea și talentul actriței a făcut înconjurul lumii, din Statele Unite până în Orientul Mijlociu, și din America Latină până în Africa, iar talentul lui Neslihan a contribuit puternic la achiziția producțiilor turcești în diferite teritorii, în ultimii ani. Cariera ei în industria divertismentului a început de la o vârstă fragedă și de atunci a devenit, pas cu pas, una dintre cele mai populare actrițe.

Citeste si: Fiica Ambasadorului, serialul „fenomen” al momentului

Neslihan Atagül-Fiica ambasadorului

Cuceriți de frumusețea actriței

Fanii frumoasei și talentatei Neslihan au fost cuceriți iremediabil de aceasta încă de la rolul Nihan, care a făcut înconjurul lumii în serialul „Kara Sevda” (“Dragoste infinită”), producție difuzată și la Kanal D, iar publicul din America Latină a supranumit-o pe Neslihan Atagul “ Regina serialelor turcești ”.

“Dragoste infinită” și “Fiica ambasadorului” au ocupat primul loc în audiențe în aceste teritorii și au intrat în lista TT (trend topic) cu eticheta „Efectul Neslihan Atagül”, iar pe rețelele de socializare au constituit unul dintre subiectele cele mai fierbinți.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Presa din America Latină spune următoarele despre Neslihan Atagül: „Cea mai faimoasă și de succes actriță din serialele turcești este Neslihan Atagül. (…) Neslihan este, de asemenea, regina serialelor turcești.”

Citeste si: Erhan Alpay, actorul care îl interpretează pe Akîn, în “Fiica ambasadorului”: “Nu îmi este foarte frică pentru mine, dar mi-e frică pentru ei…”

Apreciată în America Latină

Celebra actriță a făcut o ședință foto specială și s-a aflat pe coperta uneia dintre cele mai citite publicații din America Latină și SUA,  ¡Hola!,  iar faptul ca frumoasa actriță a vorbit în limba spaniolă, în videoclipul de promovare al revistei, a fost extrem de apreciat.

Neslihan Atagül-Fiica ambasadorului

Nu pierdeți, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, cu Neslihan Atagul și Engin Akyurek, în rolurile principale, o poveste de dragoste incredibilă, care are toate ingredientele pentru a cuceri iremediabil publicul, filmată în locații uimitoare, de-a lungul Mării Egee.

Citeste si: Uraz Kaygılaroğlu, Gediz din „Fiica ambasadorului”, un actor remarcabil și prezentator TV de succes. Carismaticul actor este divorțat și are o fiică


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si