Incendiul devastator de la Ferma Dacilor a distrus numeroase familii. Flăcările au izbucnit chiar în a doua zi de Crăciun, după ce 26 de oameni au petrecut în interiorul pensiunii. Printre cele 8 victime se află și Adrian Marinescu și Vlad Băiceanu.

Doi tineri studenți, destin tragic în zi de sărbătoare

Ei erau foarte buni prieteni, iar acum familiile lor au decis să le organizeze priveghiul simultan.

Ulterior, ei vor fi înmormântați la cimitirul Bellu.

”Cu profunda tristețe va anunțăm că cine dorește sa își ia rămas bun de la Adi Marinescu și Vlad Baiceanu, o poate face mâine începând cu ora 15:00 până vineri seara la capela cimitirului Bellu”, a anunțat o persoană apropiată celor doi tineri.

Adi Marinescu era un tânăr foarte pasionat de sport, după cum se poate observa pe profilului lui de Facebook. El era din București și studia la Facultatea de Administraţie şi Afaceri, Universitatea din Bucureşti.

Adrian Marinescu mort Ferma Dacilor

Adrian Marinescu, un tânăr student din București, printre victimele găsite decedata la Ferma Dacilor.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cornel Dinicu avea planuri mari pentru Ferma Dacilor. Afaceristul își dorea să facă ca un sanctuar pentru lupi și un centru de recuperare: ”Vrem să creăm o experiență”

Vlad, fiul şefului Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei, găsit printre ruine

Despre prietenul lui, Vlad Băiceanu care avea doar 21 de ani se știe că era fiul șefului Direcției Generale de Informații a Armatei, Petre Băiceanu. Trupul său a fost găsit marți de către salvatorii care încă fac căutări la Ferma Dacilor. Tânărul era olimpic național și studia tot la Universitatea din București. 

Conform informațiilor oferite de gândul.ro, Petre Băiceanu, tatăl lui Vlad și șeful Direcției Generale de Informații a Armatei, a mers într-un suflet Tohani, la locul tragediei pentru a-și vedea copilul.

Și mama lui Vlad are o funcție înaltă. Elena Băiceanu este director în Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vlad Băiceanu mort Ferma Dacilor

Vlad Băiceanu, un tânăr de 21 de ani din București a fost găsit mort la Ferma Dacilor.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Decapitări la ISU Prahova după tragedia de la Ferma Dacilor. Anunțul de ultim moment al lui Raed Arafat

Celelalte victime ale incendiului din ziua de 26 decembrie au fost:

- Lucian Ene, un bărbat de 48 de ani și finul patronului Fermei Dacilor

- doi dintre băieţii lui Lucian Ene  

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

- Anca Gavrilă, o tânără de 22 de ani, prietena fiului patronului

- Andrei Niţescu- student la Politehnică, 22 de ani, tot prieten cu fiul patronului

- Victor, fiul patronului Cornel Dinicu în vârstă de 11 ani

Până în acest moment, Șeful inspecției de prevenire din cadrul ISU Prahova a fost demis din funcție de Raed Arafat. De asemenea, în urma unor verificări s-a constatat că pe site-ul Ministerului Turismului, Ferma Dacilor apare ca structură clasificată cu o stea, cu doar 28 de locuri de cazare. Restaurantul nu există în evidența ministerului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si