Acesta este cel care a anunţat un vecin care a apelat 112.

In fapt, in timp ce consumau alcool (posibil şi etnobotanice) in casa familiei-victimă, cei doi autori i-au spus şi celui de-al treilea minor ca ii vor omori pentru a sustrage auto şi bani (50 lei, cercei şi lanţ de la victima mai tânăra şi o poşeta de la victima femeie mai in vârsta).

Prima a fost omorâtă victima mai tânăra apoi cei doi bătrâni, cu doua cuţite, ambele găsite.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Toţi inculpaţii au 17 ani. Alexandru Dan- unul din autori, abandonat la naştere, s-a aflat in plasament între 2001 şi 2016 la familia victimei cu mici întreruperi..din 2016 învoit in vacantele şcolare la aceeaşi familie, iar in perioada 27.09-27.11 figura tot învoit la familia victimei de la Centrul de minori Perisoru. A fost cercetat de politie şi arestat preventiv in 2018 in doua furturi şi o distrugere, aflat in control judiciar (chiar ieri a fost şi a semnat conform programului).

Bivolaru Cristan al doilea autor, neinstituţionalizat, din municipiul Calarasi, a sustras autoturismul tatălui in 10.11, dar acesta nu a dorit sa depună plângere. S-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Ene Cristian Virgil- martor- cercetat de politie in 4 dosare penale( inclusiv trimis in judecată) dintre care unul cu primul autor. A fost in arest la domiciliu din Iunie pana in 11.10.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si