Close sidebar
Close sidebar

EI sunt autorii triplei crime din Călăraşi! Au luat trei vieţi pentru un lănţişor de aur şi 50 de lei

In acest moment procurorul efectueaza audieri. Pana in prezent rezulta ca doi dintre minori sunt autorii, cel de-al treilea fiind in casa in momentul săvârşirii, deocamdată martor.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Acesta este cel care a anunţat un vecin care a apelat 112.

In fapt, in timp ce consumau alcool (posibil şi etnobotanice) in casa familiei-victimă, cei doi autori i-au spus şi celui de-al treilea minor ca ii vor omori pentru a sustrage auto şi bani (50 lei, cercei şi lanţ de la victima mai tânăra şi o poşeta de la victima femeie mai in vârsta).

Prima a fost omorâtă victima mai tânăra apoi cei doi bătrâni, cu doua cuţite, ambele găsite.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Toţi inculpaţii au 17 ani. Alexandru Dan- unul din autori, abandonat la naştere, s-a aflat in plasament între 2001 şi 2016 la familia victimei cu mici întreruperi..din 2016 învoit in vacantele şcolare la aceeaşi familie, iar in perioada 27.09-27.11 figura tot învoit la familia victimei de la Centrul de minori Perisoru. A fost cercetat de politie şi arestat preventiv in 2018 in doua furturi şi o distrugere, aflat in control judiciar (chiar ieri a fost şi a semnat conform programului).

Bivolaru Cristan al doilea autor, neinstituţionalizat, din municipiul Calarasi, a sustras autoturismul tatălui in 10.11, dar acesta nu a dorit sa depună plângere. S-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Ene Cristian Virgil- martor- cercetat de politie in 4 dosare penale( inclusiv trimis in judecată) dintre care unul cu primul autor. A fost in arest la domiciliu din Iunie pana in 11.10.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI