Close sidebar
Close sidebar

Ei sunt cei doi fraţi morți în accidentul din Brăila! Maşina în care se aflau s-a făcut scrum

Accident cumplit în Brăila, acolo unde doi fraţi și-au pierdut viața într-o maşina care s-a făcut scrum. În urma tragediei, un copilaş de 2 ani a rămas fără tată.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Tragedia s-a produs miercuri noaptea pe un drum din Brăila, în comuna Brărăganul. Masina în care se aflau cei doi a ieşit de pe şosea şi a distrus un stâlp, apoi a luat foc.

Doi frați au murit pe loc, în urma impactului

La volan se afla Vasilică, fratele mai mare, 22 de ani, iar pe scaunul din dreapta Adrian, care avea 21 de ani, scrie De Brăila.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tragedia s-a produs din cauza vitezei excesive, conducatorul auto nu a mai putut stăpâni autoturismul, care a părăsit carosabilul şi a lovit un stalp de pe marginea drumului.

Citeste si: SCHIMBĂRI la legea pensiilor! Câți bani iei în funcție de vechime

Citeste si: Bărbat internat într-un spital din Bucureşti, găsit mort într-un pasaj: "A dispărut sâmbătă și 10 ore mai târziu este mort"

Citeste si: Cumnata Corneliei Catanga a făcut infarct

Maşina a luat foc în urma impactului puternic, iar fratele cel mic a fost proiectat prin parbriz. Trupul neînsufleţit al lui Vasilică a fost găsit carbonizat.

Vasilică avea un copil de nici 2 anișori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI