Close sidebar
Close sidebar

Ei sunt cofetarii care fac 1000 de cozonaci pe zi. Lucreaza la foc continuu si fac cate un preparat pe minut: "Este obositor"

Nu mai e mult pana la Paste iar cofetarii si patiserii pregatesc de zor tot felul de bunatati pentru masa festiva. La mare cautare sunt cozonacii cu nuca.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


-Va merg mainile foarte repede. Cam cat va ia sa faceti un cozonac?

-Cam un minut, un minut jumatate. E gata imediat 25.59

In fiecare zi din Saptamana Mare in patiseriile din Talmaciu  se modeleaza  sute de cozonaci.

"Pe zi cam 800- 1000. In jur de 1000. Nu e obositor? E obositor ca stai in picioare, dar acum de sarbatori".

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

PRAJITURI SI COZONACI

Pe langa cozonacii traditionali, cofetarii  au primit comenzi si pentru  tot felul de prajituri, de la amandine pana la dulciuri de casa.

Cofetarii se lauda cu prajiturile pe care le pregatesc si spun ca respecta intocmai  retetele traditionale

Odata ce sunt gata, prajiturile sunt ambalate si  livrate clientilor.

Ca sa faca fata numarului mare de comenzi, angajatii din cofetarie au in aceasta perioada programul prelungit.

Constantin Popa, manager: facem eforturi mari ca sa reusim sa asiguram intreaga cantitate si sa onoram toate comenzile.

Un kilogram de prajituri costa intre 20 si 30 de lei, iar  un  cozonac traditional cu nuca 16 lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI