Are doar 27 de ani si probabil este cel mai optimist om din lume. Deja a vazut cum este dincolo, dar iubeste viata enorm si stie ca mai are inca multe de facut pe acest pamant. Ei sunt profesorul doctor Irinel Popescu si medicul primar Vlad Brasoveanu, eroii sai.

Un accident stupid de motocicleta, o pata de ulei pe carosabilul din Brasov au condus-o catre un taram necunoscut de ea pana atunci.

„Ei m-au salvat... mi-au salvat viata”, intareste Alexandra zambind dulce, in ciuda durerilor care-i macina trupul firav. „O sa le fac o poezie. Sigur o sa le fac o poezie...”, completeaza ea entuziasta.

„De la Brasov am venit cu ambulanta SMURD si 5 medici, care au facut tot posibilul sa ma tina in viata”, povesteste tanara. Sansele ei de supravietuire erau minime. Coastele zdrobite, plamanii si ficatul cu afectiuni majore si hemoragie interna.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Alexandra avea nevoie de o interventie complicata la ficat. Initial s-a pus problema unui transplant. Toti prietenii i-au sarit in ajutor, dar donatorul compatibil a fost el, Omar Al Sharif, un tanar de origine araba, pe care-l cunostea, dar de care nu era chiar atat de apropiata. Acum este... si el pe lista eroilor ei. Tatal lui a decedat recent de cancer, iar el i-a preluat afacerile. A lasat tot si a venit la Bucuresti sa o salveze.

Chiar a stat la spital cateva zile, pregatit pentru a dona, dar intr-un final nu a mai fost nevoie. Ficatul Alexandrei a redevenit functional cu ajutorul acestor doctori minunati.

„Toti s-au mobilizat pentru mine. Am fost atat de impresionata cand am aflat”, explica Alexandra cu vocea tremuranda de emotie.

 

Citeste mai multe AICI!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si