Trei agenți de poliție au fost implicați într-un grav accident rutier în orașul Târgu Lăpuș. Rareș și Bogdan, aflați pe banchetele din fața autoturismului, nu au avut nicio șansă de supraviețuire. Alexandra, pasagera din spate, este grav rănită.

Mașina în care cei trei agenți se aflau s-a rupt în două în urma impactului puternic. Tinerii au lăsat în urmă durere și suspine.

Rareș și Bogdan au murit pe loc, iar Alexandra este grav rănită

Tragedia care i-a răpit pe Rareș și pe Bogdan a avut loc în cursul serii trecute, la ieșire din orașul Târgu Lăpuș.

Citește și: Doi polițiști au murit, iar unul este în stare gravă, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp. Autoturismul s-a rupt în două în impact

Potrivit primelor informații, la volanul autoturismului s-ar fi aflat Rareș, în vârstă de 28 de ani. Din motive necunoscute încă, Rareș ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit într-un stâlp pe electricitate. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Medicii ajunși la fața locului au crezut că Rareș poate fi salvat, fiind găsit în viață. Din păcate, tânărul s-a stins din viață în drum spre spital.

Bogdan, pasagerul din dreapta, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit fără suflare de autoritățile ajunse la fața locului.

Citește și: Breaking news! A murit Nicu Covaci

Bogdan, tânărul mort în accident

[Sursa foto: Facebook]

Alexandra, în vârstă de 25 de ani, pasageră pe bancheta din spate, este grav rănită. Tânăra a fost de urgență transportată la spital, în stare stabilă.

Rareș s-ar fi aflat în timpul liber la momentul accidentului, în timp ce Alexandra și Bogdan ar fi fost de muncă. Cei trei erau colegi, fiind agenți de poliție în cadrul Poliției Orașului Târgu Lăpuș.

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut accidentul.

Pe rețelele sociale, curd mesajele de condoleanțe. Oamenii îi plâng pe cei doi tineri care s-au înălțaț la ceruri mult prea devreme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si