Close sidebar
Close sidebar

Ei sunt romanii gasiti morti in aceasta dimineata in Rovinari! Marius, Dana si fetita lor venisera la o nunta, dar acum rudele se pregatesc pentru inmormantare

Ei sunt cei trei romani gasiti morti intr-o garsoniera din Rovinari. Marius si Dana, impreuna cu fiica lor in varsta de 12 ani venisera din Anglia pentru a participa la o nunta, dar, din pacate, familia se pregateste acum de inmormantare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi au fost gasiţi in baie, in timp ce Alexandra zacea pe jos in camera. Cei trei locuiau in Marea Britanie si venisera in ţara pentru nunta fratelui Danei. Mama femeii este ingrozita de cele intamplate si nu isi revine din soc.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

"O sunai pe parcursul zilei si nu imi raspunse, iar cand am venit pe bulevard spre garsoniera ei m-am intalnit cu niste vecine din bloc  care imi spusera ca miroase a gaze. Voiam sa sparg usa, dar m-am gandit ca poate ma cearta ginerele.

Am sunat la 112 si apoi veni copilul de la serviciu si forta usa. El a zis sa sarim in ajutor ca Dana e moarta inauntru si miroase a gaze.

A iesit cu Alexandra pe brate, dar si ea era grav. Erau niste copii atat de frumosi, ele in special erau de o frumusete aparte. Nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat asa ceva.

Eu nu am intrat inauntru ca nu am mai putut. Nu mi-au spus niciodata ca ar fi avut vreo problema cu instalatia de gaze", a spus mama femeii, potrivit Spynews.ro.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI