Tânărul care se afla la volan, Bogdan Topriceanu și celălalt pasager din dreapta, Iulian Tofan sunt cunoscuți în satul lor natal ca fiind niște oameni liniștiți, nimeni nu se aștepta la o astfel de tragedie. Cei doi se întorceau sâmbătă noaptea de la discotecă din Bârlad împreună cu încă trei adolescente din satul vecin.

La întoarcerea spre casă, tinerii goneau nebuneşte pe şosea întrecându-se cu un alt grup de prieteni care se afla într-o altă maşină.

Aceştia depăşeau orice maşină întâlnită în trafic, scrie adevărul.ro.

Ultima depăşire făcută de Bogdan Topriceanu a fost mortală. Patru dintre cei cinci tineri din Galaţi au decedat, la fel şi bărbatul care conducea maşina din Iaşi. Alte şapte persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind la spital, într-o stare foarte gravă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ionuţ Tofan, îşi achiziţionase de curând un autoturism Audi, iar la prezentarea acestuia pe Facebook, un apropiat îl întreabă dacă este dispus să facă o ”liniuţă”, semn că întrecerile auto de pe şosea nu îi erau străine.

Citeste si: Accident grav cu un autobuz: 35 de oameni au murit. S-a răsturnat într-o prăpastie

”Ştiam ca viaţa este nedreptă dar totuşi nu ma gândeam ca o sa se ajungă la acesta extrema, trăiesc cel mai şocant moment din viaţa mea, nu cred ca inima mea nu mai este, tind sa cred, ca Dumnezeu nu exista, ştia de suferinţa provocată dacă exista, sufletul meu te rog sa nu ma laşi mult timp singura aici fără tine, aştept chemarea ta..

te iubesc parte din mine, nu vreau sa folosesc zicala “Dumnezeu sa te ierte“, tu să-l ierţi pe el că mi te-a luat!”, a scris pe Facebook logodnica tânărului care a provocat accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si