Cei doi tineri se deplasau la Cluj după terminarea vacanței. Însă destinul a făcut ca viața lor să se sfârșească mult prea devreme.

În urma impactului trei tineri și-au pierdut viața

Ei se întorceau la facultate,la Cluj-Napoca, iar în urma accidentului a fost activat planul roșu de intervenție.

Citește și: Un jandarm este îngerul păzitor al unui giurgiuvean. Omul legii i-a salvat viața, după ce a fost accidentat de o mașină pe A1

Din primele informații, șoferul de 21 de ani conducea cu o viteză necorespunzătoare condițiilor de drum. Mașina a intrat într-un autocar plin cu persoane, apoi a ajuns în râul Sălăuța.

Alexandra și Robert se întorceau la Cluj-Napoca, la facultate

Robert Cehren în vârstă de 21 de ani studia la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, fiind și șoferul mașinii ce a provocat accidentul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un autoturism al Armatei a acroșat o femeie pe trecerea de pietoni

Alexandra Străjeriu în vârstă de 20 de ani era studentă la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

”În urma accidentului rutier petrecut duminică seara (08.01.2023) pe DN 17 C, în localitatea Telciu din județul Bistrița-Năsăud, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adus un bărbat în vârstă de 20 de ani din județul Suceava, în stare gravă, cu politraumatism, cu multiple fracturi costale, hemotorax, ruptură splenică, hemoperitoneu.

A fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență și în prezent este internat la Secția Anestezie-Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă, sub observație și tratament de specialitate”, au informat reprezentanții spitalului despre singurul supraviețuitor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si