Andrei, un bărbat în vârstă de 30 de ani a pierit duminică, în urma unui accident mortal. Tragedia s-a petrecut pe un bulevard din Galați.

Bărbatul, care la acel moment se afla pe motocicletă, a fost acroșat de o șoferiță în vârstă de 34 de ani. În momentul în care femeia a schimbat banda pe care circula, aceasta l-a acroșat pe bărbat. Motocicleta pe care o conducea a fost proiectată direct într-un stâlp și a murit la scurt timp după.

Citește și: Cine este Maria, românca ucisă în Italia de un militar american și găsită pe câmp, la zeci de metri distanță de locul accidentului

motociclist mort, fosta iubita, gelozie, accident galati

Șoferița care a provocat accidentul era chiar fosta iubită a victimei 

Andrei era soldat gradat profesionist la B300, la fel ca șoferița care l-a acroșat. În trecut aceștia au avut o relație, dar la momentul tragediei nu erau împreună.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Răspunsul ciudat dat de Alexandr Stoianoglo în limba rusă când Maia Sandu l-a întrebat de pașaportul său românesc- antena3.ro

Citeste si: Kamala Harris vs Donald Trump. Ce arată ultimele sondaje dinaintea alegerilor prezidențiale din SUA- wowbiz.ro

„În data de 27 octombrie 2024, în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul George Coșbuc, din municipiul Galați.

Din verificările efectuate, aceștia au stabilit că un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Galați, care se deplasa pe banda a doua de circulație, din direcția străzii Henri Coandă, către strada Nae Leonard, în momentul în care ar fi schimbat direcția de deplasare, din banda a doua, în prima bandă de circulație, ar fi acroșat o motocicletă condusă de un bărbat de 30 de ani, din Galați, care se deplasa pe banda întâi, în același sens.

În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului și, din nefericire, conducătorul acesteia a decedat în scurt timp.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, aceasta a fost condusă la spital, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei , a transmis IPJ Galați.

În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul și luarea măsurilor legale. 

Citește și: Un bebeluș se luptă pentru viață după ce mama lui însărcinată s-a aruncat dintr-un bloc turn de 17 etaje

motociclist mort, fosta iubita, gelozie, accident galati


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si