Bautura de 120.000 de euro sticla i-a incantat pe invitatii  celui mai bine platit angajat din Romania. Excentricul milionar, pe numele lui Ioannis Papalekas, are o afinitate pentru tot ceea ce este scump si de bun gust.

Conform ziaristilor de la cancan.ro, Ioannis Papalekas castiga  2,6 milioane de euro pe an. Asa ca desi costurile petrecerii au fost exorbitante, pentru el a fost floare la ureche sa le achite.

ba chiar si-a scos banii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Asta pentru ca petrecerea de pe plaja lui privata din Mikonos a fost contra-cost. Pentru fiecare dintre cele 120 de mese, invitatilor li s-a impus sa faca o consumatie minima de 30.000 de euro.

Si cum obrazul subtire cu cheltuiala se tine, excentricul milionar l-a invitat pe Eros Ramazoti sa cante la cea mai tare petrecere a verii. Artistul i-a luat probabil cateva zeci de mii de euro onorariu, insa a meritat.

Priviti-i pe milionarii care canta cu el!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si