Politistii si mascatii au efectuat, in aceasta dimineata doua perchezitii domiciliare, in Bucuresti, intr-un dosar penal in care se fac cercetari pentru santaj si port fara drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizare, fapte comise in perioada 2014 – 2016. Persoana vizata era Mircea Rusu, care, in urma cu un an, ar fi avut ceva de impartit cu promotorul Edi Irimia, pe care l-a amenintat in repetate randuri telefonic si pe adresa lui de socializare.

Eduard Irimia a facut plangere la politie dupa ce a fost amenintat
Eduard Irimia a facut plangere la politie dupa ce a fost amenintat

“Totul dureaza de aproape un an. Un individ, care se dadea drept luptator MMA, pe nume Mircea Rusu, m-a abordat, initial, pentru a-l baga in galele pe care le organizez. Cum eu nu am dat curs solicitarilor, intrucat, in general, incerc sa fac lucrurile profesionist, cu sportivi valorosi si cu palmarese importante, barbatul a trecut la amenintari verbale si chiar mi-a trimis pe o adresa de socializare mesaje dure in care imi spunea ca ma va agresa fizic si imi va urmari si familia. In atari conditii, am decis sa depun o plangere si oamenii legii sa isi faca datoria. Am aflat insa ca nu eram singura persoana vizata de acest tip, ci si alte nume importante aveau aceleasi probleme cu el, poate si mai grave”, a declarat Edi Irimia, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Spusele cunoscutului promotor sunt confirmate si de comunicatul dat de politie imediat ce imobilul lui Mircea Rusu a fost perchezitionat, iar barbatul a fost dus la audieri.

El va fi retinut 24 de ore, apoi va fi prezentat instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Din cercetari a reiesit ca, un barbat, de 35 de ani, ar fi amenintat si constrans un organizator de competitii sportive sa il promoveze la concursuri, show-uri televizate si gale sportive, pentru a dobandi foloase patrimoniale necuvenite.

In acelasi dosar, cel in cauza este cercetat si pentru port fara drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizarii, dupa ce a fost depistat in trafic, pe autostrada A1, avand in autoturism arme albe, precum si arme si munitie neletale din categoria celor supuse autorizarii.

De asemenea, acesta, impreuna cu un alt barbat, de 27 de ani, ar fi amenintat si constrans administratorul unui restaurant sa ii angajeze ca agenti de paza", se arata intr-un comunicat al Politiei Romane, in care se mai specifica si faptul ca, in  urma perchezitiilor, au fost ridicate 11 sabii si 2 pistoale cu gaz.

Pe de alta parte, se pare ca lui Mircea Rusu ii placea sa faca impresie cu armele din dotare. Drept dovada, fotografiile pe care le posta pe adresa lui de socializare erau unele edificatoare si deloc pacifiste. El se poza in diverse ipostaze cu sabii si diverse alte “unelte” de lupta, fara sa schiteze vreun zambet, de parca ar fi fost tot timpul gata de un atac.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si