Numele  noului viceprimar al Capitalei, votat astazi de consilierii generali, este inevitabil legat de scandalul care a tinut prima pagina a ziarelor in urma cu cativa ani, el fiind implicat in scandalul dintre Pepe si fosta lui sotie. Amantul de atunci a devenit celebru dupa ce au aparut poze cu el dezbracat, dar si un filmulet din categoria „interzis minorilor”. 

Atunci, cariera politica a lui Tudy Ionescu era la inceput, el fiind stagiar la Parlamentul European.

Dupa aparitia pozelor cu el dezbracat, tanarul si-a dat demisia si pentru o perioada s-a retras din “lumina reflectoarelor”. A mai aparut sporadic: in urma cu doi ani a fost implicat in campania pentru euoparlamentare a lui Mircea Diaconu, s-a inscris la un concurs pentru a ocupa o functie de diplomat si in acelasi timp s-a inscris in ALDE, partidul infiintat de Calin Popescu Tariceanu, care este chiar nasul tanarului politician.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Recent, Tudy a aparut intr-o emisiune TV, de data aceasta intr-un show de talente pentru animale. Tudy are un boxer pe care il antreneaza de cate ori are timp.

Tudy Ionescu, alaturi de cainele sau
Tudy Ionescu, alaturi de cainele sau

La alegerile locale, Tudy Ionescu a aparut pe lista candidatilor ALDE pentru consiliul general si chiar a fost ales. In urma cu cateva zile, a aparut informatia ca tanarul se afla in carti pentru functia de viceprimar general, fiind puternic sustinut de nimeni altul decat celebrul sau nas, Calin Popescu Tariceanu.

In aceasta dimineata, la sedinta Consiliului, Tudy a si fost votat de consilieri generali si astfel, fostul rival al lui Pepe, a ajuns viceprimarul Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si