"Ionut Misa se numeste in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala", se arata in decizia Vioricai Dancila, publicata in Monitorul Oficial nr. 275/2018.

Numirea lui Ionut Misa la sefia ANAF a revolutionat institutia pe care multi o hulesc, de cele mai multe ori fara motiv. Fiscul a raportat astazi incasari istorice realizate in primele luni ale acestui an.

Potrivit datelor oficiale, a colectat venituri bugetare in semestrul I cu 13,5% mai mult fata de perioada similara a nului 2017.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Război între Iran și Israel. Israelienii sunt apărați de Marea Britanie și Statele Unite. Joe Biden: ”Atacul a eșuat”- wowbiz.ro

Astfel, in primul trimestru al acestui an (ianuarie, februarie, martie), Ionut Misa a adus la buget din taxe si impozite 54.405,5 lei, fata de ceea ce reusea precedesorul sau cu un an in urma, 49.204,8 lei. A continuat cu plusurile si in al doilea (aprilie, mai, iunie), 58.389,9 lei, fata de 50.155,9 lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si