Tablouri de zeci de mii de euro dar si o cantitate foarte mare de cannabis. Asta au gasit procurorii DIICOT Brasov in locuinta barbatului.

Omul era o cunostinta mai veche a politistilor. A devenit faimos dupa ce in 1999, in timpul unui scandal, a fost impuscat in fata cu o arma de vanatoare de fostul luptator Tolea Ciumac.

Nici dupa ce s-a pus pe picioare, interlopul nu a renuntat la faradelegi.

Si-a completat palmaresul infractional de exceptie continuand sa faca trafic de droguri de mare risc. Ba, mai mult, a pus la punct si o retea de trafic cu obiecte de arta furate. Se filma singur cu telefonul, chiar in timp ce se afla in arest la domiciliu si le trimitea imaginile posibililor cumparatori.

Procurorii spun ca cele 46 de tablouri gasite la perchezitii au fost  furate de locotenentii sai din Spania. Valoarea de piata- aproape 45 de mii de euro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

INVESTEA BANII IN FILDES

Dar negotul cu opere de arta furate era doar o mica parte din afacerile pe care le conducea din arestul la domiciliu. Tot la perchezitii, procurorii DIICOT si ofiterii DCCO au dat peste ceva mult mai interesant un pistol, o suta de cartuse, dar si mai multi colti de elefant.

Dar barbatul si-a confirmat inca o data renumele de supravietuitor. Cu doar cateva ore inainte de a se elibera un mandat de arestare pe numele sau, a reusit sa dispara. Locotenentii care il ajutau sa coordoneze cea mai mare retea de traficanti de cannabis din Brasov au fost prinsi unul cate unul in flagrant si pusi sub acuzare pentru trafic de stupefiante.

ARESTAT IN SPANIA

Nici seful bandei n-a reusit sa ramana liber prea mult timp. A fugit din Romania cu documente false, dar a fost arestat la Madrid.  Acum urmeaza sa fie adus in tara pentru a raspunde in fata numeroaselor  acuzatii  pe care i le-au adus procurorii de-a lungul timpului.

„Infractiuni de criminalitate informatica, pentru trafic de droguri, pentru furt, pentru talharie, pentru camatarie, pentru amenintare, pentru santaj, pentru o paleta foarte larga de infractiuni ”, a declarat Emanuel Samson, sef serviciu Antidrog BCCO Brasov

Se va intoarce foarte curand acolo unde il invita pe fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna sa-i faca o vizita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si