Cu palaria asezata smechereste, in varful capului, Dragos revolutioneaza munca in gradina! Isi spune vloggerul-agricultor si poarta cazmaua cu mandrie, pe internet!

- Am sa va arat care este diferenta dintre un rand sapat si unul imburuienat. Aici nu am sapat deloc, dar nici buruiana nu a iesit foarte tare, se vede un pic.


-Mergeam la bunici si vedeam cum e viata acolo, ce inseamna natura, ce inseamna sa cresti, sa cultivi sa produci niste fructe.

Pasiunea tanarului s-a transformat in timp in business. Impreuna cu un prieten vinde fructele pe care le cultiva langa Cluj!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

-Afine, zmeura, pere, nectarine, piersici, capsuni, mure

- Ce livrati astazi?Astazi livram de toate. Avem destul de multe comenzi asa ca trebuie sa ne miscam repede.

Fructele dulci si proaspete sunt 100% bio si atrag clientii care comanda din ce in ce mai des la domiciliu.

Acum ca a avut succes cu afacerea cu fructele, tanarul are de gand sa dea lovitura si in mediul online.

Prin intermediul filmarilor postate pe retetele de socializare, vrea sa invete alti tineri cum sa se descurce in agricultura.

Dragos munceste cu norma intreaga de cand era pe bancile liceului. La varsta de 20 de ani are o experienta bogata in agricultura si se concentreaza acum doar pe aceasta afacere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si