Close sidebar
Close sidebar

El este agricultorul vlogger din Romania. Are 20 de ani si transmite live cum munceste in gradina

La varsta la care alti tineri se distreaza la mare si prin cluburi, un clujean isi petrece zilele pe cimp, plantand capsuni. Dragos are 20 de ani si o afacere profitabila din vanzarea de fructe. la domiciliu. Cum a reusit? Ei bine, a avut o idee moderna!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu palaria asezata smechereste, in varful capului, Dragos revolutioneaza munca in gradina! Isi spune vloggerul-agricultor si poarta cazmaua cu mandrie, pe internet!

- Am sa va arat care este diferenta dintre un rand sapat si unul imburuienat. Aici nu am sapat deloc, dar nici buruiana nu a iesit foarte tare, se vede un pic.
-Mergeam la bunici si vedeam cum e viata acolo, ce inseamna natura, ce inseamna sa cresti, sa cultivi sa produci niste fructe.

Pasiunea tanarului s-a transformat in timp in business. Impreuna cu un prieten vinde fructele pe care le cultiva langa Cluj!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

-Afine, zmeura, pere, nectarine, piersici, capsuni, mure

- Ce livrati astazi?Astazi livram de toate. Avem destul de multe comenzi asa ca trebuie sa ne miscam repede.

Fructele dulci si proaspete sunt 100% bio si atrag clientii care comanda din ce in ce mai des la domiciliu.

Acum ca a avut succes cu afacerea cu fructele, tanarul are de gand sa dea lovitura si in mediul online.

Prin intermediul filmarilor postate pe retetele de socializare, vrea sa invete alti tineri cum sa se descurce in agricultura.

Dragos munceste cu norma intreaga de cand era pe bancile liceului. La varsta de 20 de ani are o experienta bogata in agricultura si se concentreaza acum doar pe aceasta afacere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI