Alexandru Drăghia este delegatul de Tineret al României la ONU, proaspăt admis, la Universitatea Harvard.  

“Se poate și ‘de la Caracal’ să ajungi la Boston, se poate și de la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” la Harvard! Și se poate și cu bursă completă!”, a fost mesajul scurt pe care Alex l-a postat pe Facebook, cu doar câteva zile în urmă. Acesta va studia în Statele Unite abia din 2024, după ce își încheie mandatul de delegat de Tineret al României la Organizația Națiunilor Unite, conform angajamentului asumat. 

Citește și: Elevii cu rezultate excepţionale din Suceava, premiaţi alături de profesori în Gala "Copiii pe primul loc"

“Îmi doresc să învăț într-un mediu intercultural, într-un mediu divers, un mediu în care nu contează ce culoare ai, nu contează de unde provii, nu contează la cine te rogi, contează doar să fii om și să știi că tu ai drepturi și îți sunt respectate”, a explicat elevul. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Beatrice Păun a obținut medalia de argint la Campionatul Mondial de Public Speaking de la Londra/ ”Cred în puterea de schimbare pe care generația mea o are”

Elevii cu rezultate excepţionale din Suceava, premiaţi alături de profesori în Gala "Copiii pe primul loc"

Elevii din Suceava care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele naționale au fost premiați, la Suceava.

La Suceava, Fundația Ana- Inimă de copil, condusă de Larisa Blănari, a organizat prima ediție a galei "Copiii pe primul loc". Elevii din întreg judeţul care au excelat la olimpiadele naţionale au fost premiaţi alături de cadrele didactice care i-au pregătit, potrivit Antena 3 CNN. 

Evenimentul s-a desfăşurat în preajma Zilei Internaționale a Copilului. Cu acest prilej au fost premiați copiii din județul Suceava care au obținut rezultate remarcabile în cadrul concursurilor și olimpiadelor școlare.

Citește și:  Elevii români au obţinut rezultate remarcabile la Olimpiada Internaţională de Fizică a Ţărilor din Asia

"În cadrul acestui eveniment premiem copiii olimpici din judeţul Suceava, cei cu locul 1, 2 şi 3 la Olimpiadele Naţionale, la toate disciplinele. Este un eveniment în premieră în judeţul Suceava. Am dorit foarte mult ca acest eveniment să aibă loc înaintea zilei de 1 iunie- Ziua Copilului, prin urmare evenimentul se şi numeşte Copiii pe primul loc", a declarat Larisa Blănari, preşedintele Fundaţiei Ana- Inimă de copil.

Citește și: Antonia Rusu, o fetiță de doar 8 ani a devenit campioană mondială la dans


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si