Tatal lui l-a parasit de mic, iar mama lui abia castiga cateva sute de lei pe luna, desi munceste din greu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Alex traieste intr-un grajd din Chiajna, in ceea ce cu greu poti sa numesti locuinta. Pentru ca nu au posibilitati, mama lui Alexandru nu si-a permis sa inchirieze o casa. "E vreo 5 milioane o chirie. Eu am 7 milioane salariu si mai am 820 de lei alocatia lui Alexandru", spune mama lui Alex, Sanda Dumitru.

Tanarul s-a inscris la clubul de karate cand era in clasa a patra si a inceput imediat sa stranga medalii.

Pentru el, in weekend, mai multi sportivi si prieteni s-au adunat la un cross caritabil pentru a-l ajuta sa stranga bani pentru a-si cumpara o locuinta. "Vrem sa ii platim avansul pentru o locuinta. Avem nevoie de aproape 5 mii de euro ca sa facem un credit pentru locuinta", a declarat Diana Enea Ciocarlan, antrenoarea lui Alex.

Cel mai mare vis al lui Alex este sa participe la Jocurile Olimpice, iar urmatoarea sansa este sa participe la Jocurile Olimpice din 2020.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si