Mehmet Ali Nuroglu si-a petrecut anii copilariei, si tineretea, datorita carierei militare a tatalui sau, in mai multe teritorii precum Patnos, Istanbul, Tekirdag și Ankara; a locuit o vreme si in Cipru.

A studiat la Departamentul de Filozofie al Universitatii Tehnice din Orientul Mijlociu, timp de 3 ani, dar s-a orientat apoi catre actorie, și a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul  Conservatorului de Stat.

Mehmet Ali Nuroglu a jucat in zeci de filme si piese de teatru, fapt care l-a evidentiat in randul celor mai experimentati actori turci.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mehmet Ali Nuroğlu, in varsta de 40 de ani, a fost casatorit, timp de doi ani, cu Selin Șekerci (n.r. – personajul Zuhre din serialul “Steaua sufletului”) iar de 8 ani este casatorit cu Çiçek Gülsen.

Citeste si: Informare meteorologică de disconfort termic ridicat, de miercuri până vineri

Productia de succes “Lacrimi la Marea Neagra”, care va debuta, din 9 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D, il prezinta pe Mehmet Ali Nuroğlu in rolul aprigului V edat  Sayar,

sotul fermecatoarei Nefes Zorlu (interpretat de Irem Helvacıoğlu). Vedat este un prosper afacerist, aprig la manie si extrem de violent, care transforma cu usurinta viata sotiei sale si a fiului lor intr-un calvar. Nefes, eroina serialului, este intruchiparea femeii care se transforma din victima intr-o invingatoare.

Productia fenomen “Lacrimi la Marea Neagra” va putea fi urmarita, din 9 septembrie, cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si