Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Bărbatul care a încercat să jefuiască o bancă, la Iași, a fost prins. Are 37 de ani și e din Dolhasca

Autoritățile l-au prins pe bărbatul care a încercat să jefuiască o bancă, la Iași. Hoțul are 37 de ani și este din Dolhasca, județul Suceava.

Elena Tasca,

El este bărbatul care a încercat să jefuiască o bancă, la Iași

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autoritățile au reușit să îl identifice pe bărbatul care a încercat să spargă o bancă, la Iași.

Individul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost depistat și reținut la Suceava.

Citește și: Petrică a plecat să muncească în Germania, dar a dispărut fără urmă. Ce i-a spus surorii sale ultima dată când au vorbit: "Voia să vină acasă, nu mai putea"

A fost prins bărbatul care a încercat să spargă o bancă, la Iași

La sfârșitul lunii septembrie a anului în curs, un bărbat a încercat să jefuiască o agenție bancară din municipiul Iași. Acesta a intrat în insituție deghizat, având barbă și o armă de plastic, potrivit autorităților. Din fericire, bărbatul a avut ghinion. Individul nu a reușit să fure nimic, pentru că în sucursală nu existau bani cash.

Bărbatul la momentul jafului

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

La momentul respectiv, după ce a fost surprins de camerele de supraveghere, autoritățile au reușit să descopere identitatea infractorului: un bărbat în vârstă de 37 de ani, din orașul Dolhasca, județul Suceava.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În cursul acestei zile, în cadrul unei operațiuni de căutare, bărbatul a fost depistat și reținut. Autoritățile au dispus un mandat de percheziție domiciliară, iar individul urmează să fie condus la audieri.

Bărbatul, identificat ca fiind D. Vasile, este acuzat de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată continuă.

Citește și: O bătrânică din Capitală, prădată de hoți în propria casă. Tâlharii s-au deghizat și au lăsat-o pe femeia de 95 de ani fără 3000 de lei

El este bărbatul care a încercat să jefuiască o bancă, la Iași.

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"În urma unui complex de activități investigativ-operative desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Iași, s-a reușit identificarea autorului tâlhăriei calificate din data de 26.09.2024, de la o agenție bancară din municipiul Iași, fiind vorba de un bărbat, de 37 de ani, din județul Suceava.

Astfel, în cursul zilei de 04 octombrie a.c., polițiștii au depistat persoana în cauză, pe raza județului Suceava, fiind pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, bănuitul urmând să fie condus la audieri.

Cercetările au beneficiat de sprijinul Direcției de Investigații Criminale București, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor București, Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Iași, Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, Brigada de Operațiuni Speciale Iași și Brigada de Operațiuni Speciale Suceava.

Cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată continuă, urmând să fie dispuse măsuri legale", se arată în comunicatul transmis de IPJ Iași.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI