Un bărbat înarmat a intrat într-o bancă din Iași pentru a fura. Din nefericire pentru el, în bancă nu se aflau bani cash. Bărbatul a fugit după ce nu s-a ales cu nimic din infracțiunea generată și este de negăsit.

A intrat pentru a fura, dar a plecat fără nimic, dintr-o bancă din Iași

Un bărbat a intrat înarmat într-o bancă din Iași. Individul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Din imaginile surprinse, se observă că bărbatul poartă ochelari și șapcă și are barbă. La momentul faptei, bărbatul purta o cămașă neagră peste care avea un sacou gri, pantaloni negri și ținea în mână o borsetă. Potrivit informațiilor transmise de autorități, bărbatul ar fi fost deghizat.

Citește și: Crimă oribilă în Satu Mare! Un om al străzii a ucis un bărbat din Carei. I-a luat viața cu un cuțit și o cărămidă

El este bărbatul care a intrat cu o armă într-o bancă, la Iași

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Bărbatul a intrat în bancă în jurul orei 17:20 și a amenințat trei angajați pentru a îi da bani. Angajații nu ar fi avut ce să îi dea pentru că în sucursală nu sunt bani cash, iar individul a plecat, fără urmă.

Angajații băncii nu au utilizat butonul de panică din sucursală, iar sesizarea autorităților a fost efectuată la aproximativ o oră de la incident.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ciclonul Ashley va lovi România. Vremea se va răci brusc cu aproape 20 de grade și va fi potop. Precipitaţii de 100 l/mp- wowbiz.ro

În acest moment, individul este căutat. Autoritățile au efectuat un colectiv complex, din cadrul SIC si Politia Municipiului Iași. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Citește și: Un bărbat și-a ucis mama și a recunoscut crima în direct, la televizor, în timp ce autoritățile îl căutau: "Nu am mai suportat-o"

Ce au transmis autoritățile

"La data 26.09.2024, ora 18.05 dispeceratul IPJ Iasi a fost sesizat de către sediul central BCR Bucuresti, cu privire la faptul că la ora 17.20 în sucursala BCR din cartierul Alexandru cel Bun din Iasi, a intrat o persoană deghizata având asupra sa un obiect ce părea pistol cu care ar fi amenințat 3 angajați, care se aflau în sediu și le-a cerut bani.

Nereușind sa găsească bani, acesta a renunțat și a părăsit sediul băncii.

S-a constituit colectiv complex, din cadrul SIC si Politia Municipiului Iasi, pentru efectuarea de cercetari.

Nu s-a apăsat butonul de panica, nu s-a sunat la 112, de catre reprezentantii bancii.

Angajații bancii au anunțat doar sediul central al lor, de la Bucuresti, care ne-au anunțat după aproape o ora, de la fapta", au transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si