De 15 ani, doar printre dinti e rostit numele celui mai temut om din sat! Ca un dusman de moarte-al tuturor, barbatul e acuzat ca seama frica in randul localnicilor. Si nu putini ar fi cei care i-au incaput in maini.

"M-a amenintat continuu, dup-aia a batut-o si pe sor-mea si mai demult, am o sora de vreo 30 de ani, a violat-o si pe ea. Cand avea 14 ani."

, spune unul dintre localnici.

Tanarul din imagine sustine ca e ultima victima. A fost sechestrat si batut cu orele. Apoi, ca pe un trofeu al cumplitei fapte, individul l-ar fi fotoghrafiat plind e sange, ca sa posteze totul pe internet.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nu e om in Bratia din Deal care sa nu se teama de el.

Satui, oamenii ne-au chemat ca sa arate intregii lumi, prin noi, calvarul pe care-l indura. Luat la intrebari, barbatul nu s-a sfiit sa arate ca un sambure de adevar exista pe undeva.

Unul dintre cei ingroziti de violentele barbatului e chiar fratele sau. "Am parul, uitati aici, dupa usa, ca nu pot sa ies, ca el umbla cu cutite.

El vine, filmeaza noaptea sa ne dea in cap, sa ne urmareasca', spune acesta.

Plangerile se strang stiva pe masa politistilor, insa individul e inca liber, se plang oamenii. Ca sa nu se mai simta in pericol, oamenii au cerut ca primaria sa monteze camere de supraveghere in tot satul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si