Mihailo a fost un călugăr grec cu o poveste tristă. Acesta nu a văzut niciodată o femeie, nici măcar pe propria mamă, deoarece femeia a murit la scurt timp după ce l-a născut.

Din cauză că bărbatul a rămas orfan, a fost crescut de călugării ortodocși într-o mânăstire de pe Muntele Athos din Grecia, un loc pe care nu l-a părăsit niciodată.

Citește și: VIDEO- Povestea unui fost stareț de la o mănăstire din județul Cluj. A fost trădat în dragoste și schimbat din funcție

Acesta nu a părăsit mânăstirea niciodată

Mânăstirea a fost locul unde și-a petrecut copilăria, adolescența și maturitatea, iar 82 de ani a trăit sub regulele stricte ale lăcașului. Printre restricții se află include și regula că femeile nu au voie să viziteze mânăstirea.

Călugării care locuiesc acolo nu au voie să se bărbierească, să se bată, să se certe sau să întrebe ce se află în spatele zidurilor pentru a-i proteja de orice ispită. Acesta nu a părăsit niciodată incinta, iar în zonă nu trec decât bărbații.

Citește și: Cine este cea mai bătrână persoană din lume. Are 115 ani și este născută în SUA

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A aflat de existența femeilor din cărți și de la prieteni, însă nu a văzut fizic niciuna. Cu toate acestea, la un moment dat, acesta și-a dorit să vadă lucrurile pe care nu le mai văzuse până atunci, însă și-a continuat traiul în modul în care era obișnuit.

Călugărul a murit ăn 1938, iar la înmormântarea lui au fost prezenți doar bărbați. Povestea lui a rămas scrisă și în ziarele din Grecia.

Povestea unui fost stareț de la o mănăstire din județul Cluj. A fost trădat în dragoste și schimbat din funcție

Un stareț al unei mănăstiri din județul Cluj a fost trădat și pârât superiorilor de iubită. Din această cauză, călugărul a fost schimbat din funcție și nu mai are voie să oficieze slujbe religioase, potrivit stiridecluj.ro.

Din pricina celor întâmplate,  starețul nu mai are voie să oficieze slujbe religioase  și a fost schimbat din funcție.

În urma unor discuții, potrivit  stiridecluj.ro, fostul stareț a povestit despre cele întâmplate:  „I-am trimis femeii un clip video pentru că o iubeam și ea mă iubea pe mine. A vrut să ne căsătorim, dar eu nu am vrut să renunț la chemarea mea.

Filmarea a ajuns la Mitropolie și am fost sancționat. Am fost dat jos din funcția de stareț și nu mai am voie să oficiez slujbe. Acum aștept să mă duc la Prea Înaltul (Mitropolitul Clujului) pentru a fi ascultat. Eu aș vrea să rămân călugăr, la Someșul Rece”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  VIDEO- Noua metodă a iertării păcatelor: spovedania online. A apărut prima biserică virtuală în România

Călugărul a mai afirmat că femeia ar fi acționat din gelozie, pentru că el nu ar fi vrut să renunțe la călugărie, profesie care interzice căsătoria.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si