La vârsta de 39 de ani, Pavel Durov are 100 de copii. Unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Pavel Durov a povestit cum a ajuns la această performanță.

100 de copii la 39 de ani. El este Pavel Durov

Pavel Durov este fondatorul aplicației sociale, Telegram. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, se poate lăuda, pe lângă succesul profesional, și cu cei 100 de copii pe care îi are.

Într-o postare pe Telegram, bărbatul a povestit cum a reușit performanța de a avea 100 de copii. Acesta a mărturisit că totul a început în urmă cu 15 ani, când un prieten i-a cerut să fie donator pentru a putea avea un copil cu soția sa. Pavel Durov a acceptat propunerea prietenului, iar medicii l-au descris ca „material donator de înaltă calitate”  și l-au îndemnat să doneze lichid seminal pentru a putea ajuta cât mai mulți oameni aflați în imposibilitatea de a avea un copil.

Citește și: VIDEO Fondatorul Telegram, arestat! De ce a fost încătușat Pavel Durov?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Pavel Durov

[Sursa foto: Instagram]

„În urmă cu cincisprezece ani, un prieten de-al meu m-a abordat cu o cerere ciudată. Mi-a spus că el și soția lui nu puteau avea copii din cauza unei probleme de fertilitate și mi-a cerut să donez la o clinică pentru ca ei să aibă un copil. Am râs în hohote înainte să realizez că vorbea foarte serios. Șeful clinicii mi-a spus că „materialul donator de înaltă calitate” era insuficient și că era datoria mea civică să donez mai mult pentru a ajuta anonim mai multe cupluri.

Acest lucru părea suficient de nebunesc pentru a mă face să mă înscriu pentru donare”,  ar fi declarat Pavel Durov, într-o postare pe Telegram, potrivit adevarul.ro.

Pavel Durov a ajutat peste 100 de cupluri, din 12 țări, să aibă un copil. Bărbatul a mărturisit, în schimb, că s-a oprit din rolul de donator, deși ar exista o clinică unde s-ar găsi lichidul său seminal, congelat, care ar putea fi folosit anonim de unele familii.

Citește și: Povestea polițistului fals din Prahova. Cum a reușit un bărbat să se dea drept agent de poliție, timp de doi ani. Este ireal cum a fost depistat

Pavel Durov ar urma să deschisă sursa ADN-ului său, pentru ca cei 100 de copii pe care îi are să se găsească mai ușor. Bărbatul îi încurajează pe bărbații sănătoși să doneze pentru a-i ajuta pe cei care se confruntă cu infertilitatea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si