Close sidebar
Close sidebar

El este barbatul care si-a ucis nepotica de 2 ani in noaptea de Anul Nou! "I-a sucit gatul ca la porumbel"

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

O fetita de aproape 2 ani a fost ucisa in noaptea de Anul Nou, chiar de catre unchiul ei. Barbatul a lovit-o pe copila cu salbaticie si i-a sucit gatul pana cand fetita a ramas fara suflare.

Tatal fetei a facut cumplita descoperire lasata in urma de fratele lui lui, abia eliberat din puscarie.
In noaptea de Revelion, tatal fetitei plecase de acasa, iar micuta a ramas in grija unchiului ei mai tanar si proaspat eliberat din puscarie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Am vrut să merg la pluguşor să fac şi eu nişte bani, să am ce să dau la copilă să mănânce. A zis: du-te liniştit, că am grijă de copilă. Asta s-a întâmplat, că am ajuns la Valea Rece la soră-mea, acolo o sunat frati-mio, hai acasă că uite, o murit copila. Atunci am venit acasă şi am găsit copila moartă. El o zis că nu i-o făcut nimica.

I-am spus: mp omule, taci, că o fost copila lovită. O fost trântită la perete, o rupt gâtul, cu ranga i-o dat în cap. El s-o drogat. O plâns copila şi pentru nervii ăştia o dat în ea. O fost plină cu sânge", a povestit, la două zile după nenorocire, tatăal, potrivit posturilor de televiziune.

Sursa: Wowbiz

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI