Un grav accident rutier a avut loc în localitatea Bârsău de Sus, din judeșul Satu Mare. În urma accidentului, autoritățile au raportat existența unei victime, un bărbat în vârstă de 50 de ani. Cercetările au scos la iveală că este vorba despre medicul Clubului Sportiv Municipal Satu Mare, dr. László Szilágyi.

A murit medicul Clubului Sportiv Municipal Satu Mare, dr. László Szilágyi

La vârsta de 50 de ani, dr.

László Szilágyi a murit într-un grav accident rutier petrecut astăzi, după orele prânzului. Potrivit informațiilro transmise de presasm.ro, bărbatul se afla la volanul unui autoturism decapotabil. Din motive necunoscute până în acest moment, medicul ar fi pierdut controlul autoturismului, s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma impactului puternic, bărbatul a fost aruncat în afara autoturismului.

Citește și: A încercat să se sinucidă în arest! Adolescentul a vrut să încheie socotelile cu viața în celula în care și-a petrecut ultimele trei săptămâni

O asistentă medicală care se afla în trecere la momentul tragediei a intervenit până la sosirea echipajului medical. Bărbatului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, dar efortul medicilor a fost în zadar. Dr. László Szilágyi a fost declarat decedat.

Dr. László Szilágyi se afla singur în mașină la momentul tragediei. Autoritățile au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili cauzele în care s-a petrecut tragicul accident.

Dr. László Szilágyi era medicul Clubului Sportiv Municipal Satu Mare. În memoia acestuia, clubul a postat un mesaj emoțioant de recunoștință a celui ce a fost mereu un om devotat, dr. Szilágyi, cunoscut și sub denumirea de „Lacu”.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

”Clubul Sportiv Municipal Satu Mare anunță întreaga suflare sportivă că a murit medicul echipei, un om devotat trup și suflet profesiei sale: ”Cu mare durere vă informăm că medicul nostru de echipă, Dr. László Szilágyi, a decedat astăzi într-un tragic accident rutier. Dr. Szilágyi s-a născut în 1974 și, de-a lungul multor ani, a sprijinit clubul nostru cu expertiza și devotamentul său. Amintirea lui „Lacu” va rămâne veșnic cu noi și suntem recunoscători pentru anii petrecuți alături de clubul nostru. Odihnească-se în pace!”,  a transmis Clubul Sportiv Municipal Satu Mare. 

Citește și: "Spune numai și numai adevărul, mamă. Tu nu ești vinovat" Principalul suspect în cazul crimei doctoriței din Brăila rămâne în spatele gratiilor. Strigătele mamei lui au răsunat în fața instanței

Dr. László Szilágyi

Ce au transmis autoritățile

"La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Bârsău de Sus.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, în vârstă de 50 de ani, din Satu Mare, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului la volanul căruia s-ar fi aflat, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Din producerea evenimentului a rezultat decesul bărbatului.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", se arată în comunicatul transmis de IPJ Satu Mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si