La două săptămâni de la teribila crimă din cabinetul stomatologic de la Brăila, care a îngrozit o țară întreagă, ancheta ar putea să ia o turnură cu totul nouă. Telefonul dentistei și arma crimei nu au fost găsite nici până în acest moment, dar noi detalii ies la suprafață.

Rudele suspectului principal fac acuzații serioase și spun că de vină pentru crimă ar fi fostul soț al doctoriței, care a fost recent eliberat din închisoare.

Citește și: VIDEO Imagini exclusive cu accidentul teribil din Pantelimon, în care un băiețel a murit, iar surioara lui a fost grav rănită! Misterul anchetei: cine era la volan?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

crima braila, stomatolog ucis, suspect crima

ADN-ul unui alt bărbat, descoperit sub unghiile doctoriței 

Ancheta ar putea fi dată total peste cap de o nouă ipoteză lansată de avocatul presupusului ucigaș. Acesta spune că sub unghiile femei nu a fost găsit ADN-ul unui bărbat, ci a doi, astfel că ar fi vorba despre un al suspect.

„S-a discutat şi s-a speculat referitor la proba ADN ca a fi una din cele clare, certe.

Rezultatul acestui ADN, acestor probe biologice, arată că este vorba nu de o persoană care a avut AND-ul sub unghiile victime, ci de două persoane de sex masculin”, spune Mihai Drăgan, avocatul suspectului.

După ce a ajuns în fața oamenilor legii, suspectul le-a spus procurorilor că a fost în ziua crimei la cabinet, cu aproximativ 4 ore înainte ca Marian să fie ucisă.

Bărbatul spune că a avut o programare, dar o astfel de interacțiune nu ar fi suficientă pentru a justifica ADN-ul descoperit sub unghiile victimei, spun specialiștii: „ nu poate fi luată în considerare ipoteza că ADN-ul inculpatului a ajuns în zona subunghială a victimei pe fondul realizării unui tratament medical”.  

Până în acest moment nu se știe dacă briceagul care a fost ridicat la percheziții din casa mamei suspectului principal a fost folosit la comiterea crimei, însă bărbatul nu și-a recunoscut fapta și a cerut să fie eliberat din arest preventiv. Magistrații nu au aprobat solicitarea acestuia, așa că bărbatul rămâne momentan după gratii.

Citește și: Un bărbat de 62 de ani e bun de plată după ce a înjurat mai mulți copii. Timișoreanul a fost trimis și la psihiatrie din cauza comportamentului său

crima braila, stomatolog ucis, suspect crima


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si