Cel mai scund bărbat din lume a stabilit un nou record mondial. Este vorba despre Afshin Ghaderzadeh, în vârstă de 20 de ani. El a intrat de curând în Cartea Recordurilor, pentru cele mai scurte mâini.

În trecut, el a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai scund bărbat din lume.

El este cel mai scund bărbat din lume. A stabilit un nou record mondial pentru cele mai scurte mâini: „Știu cine este cel mai înalt om din lume. Încap în palmele lui”

El este cel mai scund bărbat din lume. A stabilit un nou record mondial pentru cele mai scurte mâini: „Știu cine este cel mai înalt om din lume. Încap în palmele lui”

[Sursa foto: Profimedia]

Tânărul de 20 de ani are cele mai scurte mâini din lume

Așa cum spuneam, tânărul a stabilit un nou record mondial, la doar 20 de ani. Brațul stâng al său măsoară 6,7 centimetri, iar mâna sa dreaptă măsoară 6,4 centimetri. Așadar, brațele lui sunt aproape de trei ori mai scurte decât cele ale unui bărbat adult de înălțime medie.

Recordul a fost confirmat în decembrie 2022. Înălțimea sa este de doar 65,24 centimetri. 

Cine este Afshin Ghaderzadeh

Tânărul are simțul umorului, iar în cadrul unui interviu a făcut o glumă, imediat după ce a intrat în Cartea Recordurilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ştiu cine este cel mai înalt om din lume. S-ar putea să încap în palmele lui ”,a spus Afshin Ghaderzadeh, la scurt timp după ce a intrat în Cartea Recordurilor.

Cel mai înalt om din lume este Sultan Kösen. Mâinile sale sunt într-adevăr cele mai mari din lume, fiecare măsurând 28,5 centimetri lungime și 30,48 centimetri lățime.

Afshin Ghaderzadeh este dintr-un sat îndepărtat, situat în judeţul Bukan, provincia Azerbaidjan de Vest, Iran, şi poate vorbi atât kurdă, cât şi persană, folosind dialectul farsi.

Cu toate acestea, din cauza dimensiunii sale, el nu a putut merge la școală și nu a fost considerat apt pentru muncă atunci când a devenit adult. În plus, el și-a dorit mereu să conducă o mașina, dar, din nefericire, el trebuie să fie însoțit peste tot de părinți.

Chiar și așa, în mediul online, el este foarte apreciat.

Îmi place atenţia pe care o primesc de la oameni. Mă face să mă simt special ”, a mai spus Afshin Ghaderzadeh.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si