Ciprian se afla în mașină în timpul accidentului de luni, 21 octombrie, de pe Valea Oltului. Bărbatul a rămas blocat în vehicul în urma impactului. Pompierii au intervenit rapid, l-au scos dintre fiare și a fost predat echipajului medical de la fața locului.

În impactul de pe Valea Oltului au fost implicate o mașină și un camion. 

„În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi un camion, iar în urma impactului a rezultat o victimă, încarcerată.

Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoana încarcerată, pe care au predat-o echipajelor medicale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Trei livratori de mâncare au ucis cu cuțitul un bărbat într-o parcare, după care au fugit și au aruncat arma crimei, la Constanța- antena3.ro

Citeste si: Surpriză de proporții. Cât a ajuns să valoreze o bancnotă emisă pentru eclipsa totală de soare din 1999- wowbiz.ro

Victima are un politraumatism, este conştientă şi urmează să fie transportată la UPU Vâlcea de către echipajul SAJ”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea în cursul zilei de luni 

Citește și: Și-a ucis iubita, după care a zidit-o în pereții apartamentului din Germania. Victima românului era dată dispărută de o săptămână

barbat mort, accident valea oltului, motociclist

Toți cei care l-au cunoscut pe Ciprian sunt în stare de șoc: „Ne luăm rămas-bun de la prietenul și fratele nostru”

În ciuda eforturilor medicilor, starea de lui s-a înrăutățit în cursul serii de luni, iar marți dimineața a fost anunțat decesul acestuia. 

Cipi, așa cum era cunoscut de prieteni, era din Sibiu și activa în cadrul grupului de motocicliști „Veteranii Riders Club”. Toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc și nu pot să creadă că a plecat de lângă ei atât de repede.

Bărbatul va fi condus pe ultimul drum vineri. 

„Cu inimile frânte și un profund sentiment de pierdere, ne luăm rămas-bun de la prietenul și fratele nostru, Cipi. Un om cu un chef de viață nemărginit, un suflet generos și întotdeauna săritor la nevoie. Cipi a fost un stâlp de susținere în comunitatea noastră. Împreună am împărtășit nu doar pasiunea pentru motociclism, dar și valorile prieteniei, respectului și al solidarității. Cipi ne va lipsi enorm, dar amintirea sa va trăi prin fiecare drum pe care îl vom parcurge pe motocicleta. Trupul neînsufletit va fi depus începând din această seară, la Biserica de pe strada Mihai Viteazu, in capela mare. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 25.10.2024, ora 11:00 la capelă- urmând să aducem un ultim omagiu la Cimitir (ora 12:00), intrarea din Calea Cisnadiei”, au transmis Veteranii Riders Club pe pagina lor de Facebook.

Citește și: Tânăr de 27 de ani, de urgență la Bagdasar Arseni! A paralizat aproape complet, după ce ar fi contactat un virus necunoscut: "Era galben ca ceara"

barbat mort, accident valea oltului, motociclist


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si